Barbara_Vucic_radio_naslov

  • November 27, 2010
  • Admin
  • 0

Barbara Vučić je naša majstorica fotografije i grafička urednica, i glavna za sve što se u vezi našeg radija ‘ne čuje’ – odnosno, zadužena je za vizualni prikaz onoga što se čita na trend.com.hr, te za umjetničko oblikovanje i foto-video produkciju reklama u svim našim medijima (osim radija i portala, tu su i video-zidovi, a uskoro i televizija i novine).

Ova Ogulinka svoj zanat nije pekla ‘preko veze’; već završivši srednju grafičku školu, osvojivši između ostalog prvo mjesto na Državnom natjecanju iz tehničke kulture – područje fotografija, usavršavajući svoje znanje na različitim seminarima i ljetnim školama fotografije, radeći u struci i studirajući grafički dizajn u Zagrebu.

Naša Barbara obožava putovanja (SAD, Kanada), rana ustajanja i ispijanja kavice u prirodi jezera Sabljaci. A ipak od svega najviše – fotografiju! 

Naša web-dizajnerica tek se nedavno pridružila našem timu, ali mi smo sigurni da će njezino znanje, iskustvo i predanost poslu vrlo brzo rezultirati najboljim portalom u regiji! Ma, što mi pričamo?! Trend [Portal] – već JE najbolji portal u regiji! A Barbara snosi poprilično veliku krivicu za to!

Internet je naša budućnost, zato smo uposlili najbolju… op-op-op: Barbaruuuuuuuuuuu!