petica_1

  • November 27, 2010
  • Admin
  • 0

Petica je još jedan trend glazbeni specijal. Ne bilo kakav! Još jedan odličan glazbeni specijal – dnevna emisija u programu Trend Radija od ponedjeljka do petka u 11:00 i 21:00h; emisija na koju smo vas navukli! A nije teško postati ovisan o dobroj glazbi koju vam u našim specijalima puštamo!

‘Petica’ – tako je naziv ovom specijalu, i nema ovaj broj veze niti s nogometnom peticom, niti s onom u imeniku, s brojem tramvaja, zubu koji se pokvario, nema veze s peticom na cipeli, a niti s brojem grudnjaka.

Ova naša PETICA se tako zove jer ima jednostavnu formulu – pet pjesama i to prema ključu koji je sadržan u stihu koji svaka mladenka zna napamet :
‘Something old, something new, something borrowed, something blue!
Ne, nećemo nijednu od naših cura iz redakcije udavati – samo smo posudili ovu pjesmicu da pomoću nje osmislimo playliste za Peticu!
Ponedjeljkom – nešto staro, utorkom – nešto novo, srijedom – nešto posuđeno, četvrkom nešto – blue. Blue?! E, to će ostati iznenađenje!
A za sami kraj, petkom – Hitoteka, pregled Hitova dana koje kroz tjedan bira za vas glazbeni urednik.

Sviđa vam se koncept? Nismo ni sumnjali! Budite s nama svakoga dana i slušajte Peticu – trend glazbeni specijal.

Autor koncepta je Ivan Pilaković, emisiju tonski priprema i realizira Nenad Bubanović, a uređuje i vodi – Tomica Jambrošić.