KABA

SDP: Bjelolasica je hrvatska nacionalna sramota; Vučić: činio sam i činit ću sve da stane na noge

KARLOVAC – “Najveći problem Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica je taj što nema svog gazdu. Iako je vlasnik država, od kada je objekt izgrađen nije poduzeto ništa kako bi Bjelolasica iskoristila svoje potencijale. Svih ovih godina u Hrvatski olimpijski centar nije se ulagalo gotovo ništa, već su se mogla čuti jedino obećanja koja nikada nisu ostvarena. Zbog toga se i dogodila ova katastrofa.” Rekao je to danas predsjednik županijskog SDP-a Ivan Vuković, na konferenciji za novinare na kojoj je SDP Karlovačke županije izrazio žaljenje zbog nedavnog požara u kojemu je Bjelolasica gotovo do temelja izgorjela, ali i zbog teške situacije u kojoj se tvrtka nalazila i prije ove nesreće.

Za situaciju na Bjelolasici, osim države koja je vlasnik Hrvatskog olimpijskog centra, Vuković krivi i karlovačkog župana Ivana Vučića, koji je ujedno predsjednik Nadzornog odbora tvrtke, a evo kako je ove optužbe komentirao župan Ivan Vučić.

zupan_vucic

Lošeg stanja u državnoj blagajni svjesni su i u SDP-u. Predsjednik županijskog SDP-a Ivan Vuković iznio je svoje ideje kako Bjelolasicu vratiti u funkciju.

Sjednica Nadzornog odbora nakon koje bi se trebalo znati više o budućnosti Bjelolasice i njenih radnika bit će održana u četvrtak, rekao nam je župan Ivan Vučić.