Gradonačelnik gradskim vijećnicima položio račune o radu

KARLOVAC – Nakon što je prošlog četvrtka prekinuto zbog nedostatkla grijanja, danas je nastavljeno zasjedanje karlovačkog Gradskog vijeća. Sjednica je započela izvješćem gradonačelnika Damira Jelića o radu njegova Ureda od srpnja do prosinca prošle godine.

Neuobičajeno, gradonačelnik Jelić je izlaganje o svom radu započeo s dvije nesreće koje su se dogodile u Karlovcu, ali samo zato da bi zahvalio svima onima koji su pomogli unesrećenima.

U zadnjih 6 mjeseci Gradska uprava je doživjela preustroj, a kako je kazao gradonačelnik postognut je i dogovor sa sindikatom zaposlenika Grada. No, jedna od najvažnijih stvari, dodao je gradonačelnik Jelić, je to da je 16 karlovačkih obitelji stambeno zbrinuto.

Gradonačelnik je izvjestio kako se radovi na vrtiću Turanj i dvorani na Dubovcu privode kraju, te kako se nastavlja Preventivni program Grada Karlovca u sklopu kojeg je zabranjeno konzumiranje alkohola za maloljetnike na javnim površinama grada.

Karlovačka pozicija ocijenila je izvješće o radu gradonačelnika, pa tako i njegov rad dobrim, konstatirajući kako su svi svjesni da se može više napraviti.

SDP-ova vijećnica Marija Bodrožić je zaključila kako je gradonačelnikovo izvješće realno i da ocrtava rad Gradske uprave, no oporba je rad uprave ocijenila kao prilično uspavan i neafirmativan.