KABA

Izvješće PU Karlovačke, 23.03.2011.

Kaznena djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela.

Oštećenje tuđe stvari

Jučer oko 23.35 sati u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Gornja Gaza, grad Karlovac, nepoznati počinitelji fizičkom snagom su oštetili osobni automobil marke Hyundai Accent. Automobil je vlasništvo Karlovčanke stare 59 godina, a materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Ostali događaji

Od jučer do danas, u razdoblju od 6 do 6 sati, na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin), te jedan prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji (Vojnić).

U istom razdoblju evidentirane su četiri prometne nesreće od kojih su dvije s materijalnom štetom, jedna s lakše ozlijeđenom osobom i jedna s teško ozlijeđenom osobom.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Jučer oko 19.50 sati na državnoj cesti D-1, u mjestu Grabovac, općina Rakovica, osobni automobil marke Golf, zagrebačkih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine udario je u neregistriranu i neosvijetljenu prikolicu traktora kojim je upravljao 43-godišnjak iz Rakovice. Vozač osobnog automobila Zagrepčanin star 49 godina, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,60 g/kg, zadobio je lake tjelesne ozljede, a putnik iz vozila Zagrepčanin star 50 godina zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna, a protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava.

IZVOR: http://www.karlovacka.policija.hr