KABA

Karlovački filmaši rade punom parom

KARLOVAC – Mladi Kinoklubaši – Nina Čorak, Marko Mikišić i Kristijan Protulipac predvođeni voditeljem Markom Pekićem putuju u četvrtak, 7. travnja, na Timeline Film Festival, međunarodni festival srednjoškolskog filma, koji se održava u talijanskom gradiću Carate Brianzi. Ondje će u službenoj konkurenciji natjecateljskog programa biti prikazan animirani film “Kobna greška” autorice Nine Čorak i Helene Panijan.

Osim u Carate Brianzi, Filmska revija mladeži i Four River Film Festival u proteklih mjesec dana predstavljeni su diljem Europe i Hrvatske: na DORF-u u Vinkovcima, Kid’s Eye Film Festivalu u Budimpešti, Fresh Film Festivalu u irskom gradu Limericku i na Slatinskom amaterskom filmskom festivalu u istoimenom slavonskom gradiću.

Dok su pripreme za nadolazeću 16. Filmsku reviju mladeži i 4. Four River Film Festival u punom jeku, jer prijave su otvorene do 1. lipnja, foršpan s prošlogodišnjeg izdanja uvršten u službenu konkurenciju 20. Dana hrvatskog filma koji se održavaju u Zagrebu tokom sljedećeg tjedna.