KABA

Ugovorom potvrđen nastavak suradnje

KARLOVAC – U karlovačkom Veleučilištu potpisan je još jedan sporazum o suradnji. Riječ je o nastavku suradnje između karlovačkog Veleučilišta i Poljoprivrednog fakulteta „Josip Juraj Strossmayer“ u Osijeku. Ugovor su potpisali Vlado Guberac, dekan Poljoprivrednog faklulteta i Branko Wasserbauer, dekan karlovačkog Veleučilišta.

Pozdravljajući domaćine dekan Guberac je kazivao o dosadašnjoj suradnji sa Veleučilištem te nastavljanju obrazovanja u Osijeku, posebice na studiju lovstva. Naglasio je kako Poljoprivredni fakultet u Osijeku ima dobro razvijenu višegodišnju suradnju s Veleučilištem i to na više razina.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/guberac_1.mp3}

Pored ovoga, osječki je fakultet u suradnji s karlovačkim Veleučilištem počeo izdavati i udžbenike, podsjetio je dekan Vlado Guberac. Riječ je o zajedničkom suizdavaštvu na udžbenicima vezanim uz lovstvo.

Imedika

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/guberac_2.mp3}

Nastavk obrazovanja na osječkom Poljoprivrednom fakultetu puno znači za karlovačko Veleučilište, ocijenio je dekan Branko Wasserbauer i najavio skorašnja stručna studijska putovanja studetana.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/wasserbauer_1.mp3}

Dekan Wasserbauer je izrazio zadovoljstvo i čast što se potpisuje ugovor s osječkim Poljoprivrednim fakultetom. Izrazio je vjeru da će studenti opravdati očekivanja i ispuniti visoke norme koje fakultet postavlja pred studente. To će nama biti na ponos, zaključio je dekan Branko Wasserbauer.

vele_ug_2

vele_ug_3

Ples