suvenir_1

KARLOVAC .- U Turističkoj zajednici grada Karlovca danas su novinarima predstavljeni novi suveniri grada odabrani temeljem javnog poziva kojega je svojedobno uputila Turistička zajednica. Suveniri će se naći u prodaji kako u Turističko-informativnom centru na Korzu tako i u specijaliziranim prodavaonicama u gradu.

Predstavljanju su nazočile ravnateljica Osnovne škole Grabrik Željka Škot i profesorica u toj školi Tea Borković. Naime, Turistička zajednica posebno je izdvojila društvenu igru osmišljenu u školi Grabrik. Ona govori o povijesti grada Karlovca i po tome je zanimljiv novi turistički suvenir.

U školi smo radoznali po pitanju karlovačke povijesne Zvijezde pa nastojimo posebno djecu, naše učenike, upoznati sa povijeću Karlovca, kazala je uz ostalo ravnateljica škole Grabrik Željka Škot.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suvenir_1.mp3}

Igra je osmišljena za natječaj koji je svojedobno raspisala Istarska podružnica Hrvatskog matematičkog društva, kazala je profesorica Tea Borković. Na tom natjecanju karlovački su učenici osvojili treće mjesto. Zadaća je bila povezati grad u kojem se živi sa matematičkim sadržajima.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suvenir_2.mp3}

Direktorica TZ grada Karlovca Tihana Bakarić zadovoljna je napretkom ostvarenim u osmišljavanju novih turističkih suvenira te je najavila novi natječaj. Od ponedjeljka kreće natječaj vezan uz promociju ovogodišnjih Dana piva. Novost je ponovno vraćanje lika Zlatke.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/suvenir_3.mp3}

Natječaj će biti objavljen na web stranici karlovačke Turističke zajednice.

suvenir_2