Završava “Nepokoreni grad 2011”; večeras predstava u Tijesnoj ulici

KARLOVAC – Posljednji je dan šestoga po redu festivala nezavisne kulture „Nepokoreni grad”, koji je u Karlovcu započeo 22. lipnja.

U sklopu festivala do sada je održan niz kulturnih i zabavnih događanja – izložbi, predstava, koncerata i projekcija, a u bogatom programu svatko je mogao pronaći nešto po svom ukusu.

Danas, posljednjeg dana festivala, u jutarnjim satima na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, odnosno na Promenadi, održana je još jedna dječja predstava, i to „Djevojčica i stablo” čiji su autori Nikolina Manojlović – Vračar i Nikola Dabac. Završni događaj festivala bit će plesna predstava „U prolazu”, koju će performing grupa KAMP izvesti u Tijesnoj ulici, kod bivšeg restorana Putnik, s početkom u 21 sat.

Iako festival još uvijek traje, organizatori, odnosno karlovačka Udruga za kreativni razvoj „Domaći” već je započela s pripremama za sljedeće izdanje „Nepokorenog grada”.Svi zainteresirani za sudjelovanje na „Nepokorenom gradu” 2012. godine pozvani su da svoje predstave, performanse i projekcije prijave za sedmo izdanje festivala, i to na e-mail nepokorenigrad@gmail.com.