kuglana

  • July 6, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Kuglački klub Mantinela organizira po peti puta tradicionalni kugački turnir uz proslavu Dana Grada Karlovca. Igrat će se u nedjelju s početkom od 18 sati na kuglani Doma OS Zrinski u Karlovcu. Uz domaćina Mantinelu sudjelovat će kuglački klubovi Gacka (Otočac), Gomirje, Stara hiža (Netretić), Duga Resa, Rakovica, Kupa (Ozalj) i Nada (Karlovac). Branitelj naslova je Gomirje.

A akon osam godina djelovanja muške selekcije Kuglačkog kluba Mantinela iz Karlovca, osnovana je unutar toga kluba i ženska ekipa. Od jeseni će se ta novooformljena selekcija natjecati u 2. kuglačkoj ligi zapad. U tijeku je registracija prvih igračica, a prema najavama posložit će se vrlo dobra postava.

Klubu su tijekom prijelaznog roka pristupile Nada Jardas (Vrbovsko), Valentina Mikšić (Karlovac), Irena Božićević, Melita Šegina, Anamari Manev, Marijana Đonlagić i Marica Kovačić (sve Kupa), Lucija Marta Jelavić i Mirna Bosak (Zagreb Zaboky), te Anica Tvrdinić, Natalija Sonički i Nikolina Lončarić. najavljen je dolazak još nekoliko igračica.

S obzirom na izgled ekipe, očekuju se visoke ambicije u prvoj natjecateljskoj sezoni, a tijekom sljedećeg tjedna bit će imenovan i trener.