KABA

Talakić: Klub otvaram javnosti

KARLOVAC – Doktor Amirudin Talakić izabran je na izvanrednoj skupštini za novog predsjednika Nogometnog kluba Karlovac. Riječ je o dugogodišnjem nogometnom djelatniku koji je godinama vezan uz ovaj sport u gradu, posebice na Kamenskom..

Zahvaljujući članovima skupštine na izboru Talakić je najavio jaču financijsku konsolidaciju kluba i očuvanje prvoligaškog statusa. Posebno će se zalagati za veću transparentnost u radu jer cilj je stvoriti stabilan prvoligaški klub. Sve što će se u klubu raditi, a posebice financiranje kako prema zaposlenicima tako i prema igračima, treba biti razvidno i temeljeno na odlukama uprave kluba i dostupno javnosti.

 {denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/talakic_1.mp3}

Predsjednik karlovačkog prvoligaša kazao je kako je novim proračunom za djelovanje kluba predviđeno između 7 i 8 milijuna kuna. Takalić drži kako će se taj novac uspjeti osigurati. Naglasio je kako su sva dugovanja prema igračima za prošlu godinu te prva tri mjeseca 2011. podmirena.

 {denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/talakic_2.mp3}

Članovi Skupštine Nogometnog kluba Karlovac izabrali su novi Upravni odbor od 13 članova. Uz novog predsjednika Amirudina Talakića tu su i dva dopredsjednika – Boris Kozjan i Branko Vukelić te Davorin Zlatić, Ilija Crljenica, Zdravko Marčetić, Vlatko Ivka, Darko Lisac, Zvonimir Vukelić, Miro Vukić, Josip Šafar, Vladimir Vuković i Ivica Horvat.

 


Ples