ekobis_logo

KARLOVAC, BIHAĆ – Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Karlovac i ove godine organizira zajednički nastup članica na Međunarodnom ekološkom sajmu EKOBIS, koji će biti održan od 8. do 11. rujna u Bihaću.

Sajam EKOBIS je prodajno izložbenog karaktera, a program izlaganja obuhvaća proizvodnju hrane i pića, drvnoprerađivačku industriju, tekstilnu i kožarsku industriju, građevinarstvo i industriju građevinskog materijala, proizvodnju ekološke ambalaže, sustave za pročišćavanje voda, recikliranje otpada, eko-turizam, predstavljanje turističkih ponuda regija i ostalo. Uz to, sajam ima brojne prateće sadržaje kao što su tematski okrugli stolovi, stručni seminari, prezentacije gospodarskih subjekata i regija, stručne radionice te priredbe kulturno umjetničkog karaktera.
Središnje događanje bit će Međunarodna konferencija o regionalnoj suradnji na temu „Voda kao izvor života”, na kojoj aktivno učešće planira i Županijska komora Karlovac.

Poduzetnike koji su zainteresirani za nastup na zajedničkom štandu, iz Županijske gospodarske komore Karlovac pozivaju da im se jave najkasnije do sljedećeg petka, 29. srpnja.