KABA

Dinamu ne idemo s bijelom zastavom!

KARLOVAC – Uoči četvtog kolo Prve hrvatske nogometne lige koje sutra počinje čak trima susretima, momčad Karlovca dolazi u goste zagrebačkom Dinamu. Uoči te utakmice koja na Maksimiru starta u 20 sati, danas je održana redovita tiskovna konferencija na kojoj su novinarima govorili predsjednik kluba Amirudin Talakić i trener prve momčadi Srećko Lušić.

Talakić je upoznao sa trenutačnim stanjem u klubu i predstavio tri nova mlada igrača s kojima su potpisani ugovori. To su Antonio Turkalj, Nedeljko Amić i Josip Krznarić te četvrti igrač Marin Vga De Gregorio koji je na posudbi iz Hrvatskog dragovoljca. Govoreći o stanju u karlovačkom prvoligašu, Talakić je kazao kako je početak natecanja u Prvoj ligi bio težak za klub. Takvo stanje, nažalost, traje još uvijek pa činimo sve da vrhunski rezultat kojega su napravili prethodnici, a to je prvoligaški status, opstane.

 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dinamo_1.mp3}

 

Sutrašnja utakmnica protiv najbolje hrvatske nogometne momčadi Dinama neće biti nimalo lagana ali u Zagreb ne idemo s bijelom zastavom, slikovito je kazao trener Srećko Lušić.
 

 

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dinamo_2.mp3}

 

A neće biti lako i zbog više igrača koji su izvan stroja, među ostalima Novinić, Stambolija, Čejvabnović, Batarelo, Janković. Oni su samo neki od upitnih za sutrašnji nastup.

Pred tu utakmicu Dinamo je vodeći na tablici sa devet bodova iz dosadašnje tri utakmice, dok je Karlovac četrnaesti sa samo tri osvojena boda.

 

 


Ples