KABA

Karlovački gospodarstvenici i ove godine na Ekobisu

KARLOVAC – Kao i svake godine, Hrvatska gospodarska komora u rujnu organizira zajednički nastup članica županijske komore na Međunarodnom ekološkom sajmu Ekobis koji se od 8. do 11. rujna održava u Bihaću.

Imedika

Sajam Ekobis je prodajno izložbenog karaktera, a program izlaganja obuhvaća proizvodnju hrane i pića, drvoprerađivačku industriju, tekstilnu i kožarsku industriju, građevinarstvo i industriju građevinskog materijala, proizvodnju ekološke ambalaže, sustave za pročišćavanje vode, recikliranje otpada, eko-turizam, predstavljanje turističkih ponuda regija i ostalo. Na sajmu će biti održani i razni popratni sadržaji, kao što su tematski okrugli stolovi, stručni seminari, prezentacije gospodarskih subjekata i regija, stručne radionice, kao i priredbe kulturno-umjetničkog sadržaja.

Na sajmu su do sada predstavljeni izlagači iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Italije, Francuske, Turske, Finske i Izraela.

Ovogodišnji sajam je svojim sadržajem i pratećim događajima posvećen vodi kao izvoru života, a u sklopu sajma bit će održana konferencija o regionalnoj suradnji na temu „Turizam na vodi”.

Ples