Glazbeni festival “Vaga” ponovo u Karlovcu

KARLOVAC – Glazbeni festival “Vaga” koji se nekad održavao u Karlovcu, vraća se na velika vrata. Festival koji će se održavati od 15. do 20. studenog u Karlovcu, nekada je bio isključivo amaterski festival gdje se potenciralo glazbeno stvaralaštvo nepoznatih i manje poznatih glazbenika, kompozitora i pjevača, kao i glazbenih grupa, različitog izričaja sa šireg područja Karlovca i Karlovačke županije.

Novi početak “Vage 2011” donosi nova pravila. I dalje će se potencirati stvaralaštvo, nove pjesme, kao i pjevači i bendovi, ali uz sudjelovanje najjačih imena karlovačke scene, jer dolazak su potvrdili Ivanka Boljkovac, Darko Domjan, Alen Slavica, Singrlice, Goran Ilić, Toni Janković (ex Divlje Jagode), klapa Furešti, i mnogi drugi.

Na ovogodišnjoj “Vagi 2011”, bit će dozvoljeno izvođenje neautorskih djela, pa pozivamo i sve one s posuđenim pjesmama, posebno one koji su svoj rad bazirali na reprodukciji.

Glazbeni festival “Vaga 2011” bit će održana u Domu OS Zrinski, a svaka večer bit će posvećena jednom glazbenom izričaju. Sve će započeti s večeri ozbiljnje glazbe, nakon čega će uslijediti večer dječjih skladbi, pa etno večer, večer zabavne glazbe, te večer pop i rock bendova. Sve će završiti u nedjelju 20. studenog finalnom večeri na kojoj će se predstaviti pobjednici prethodnih večeri.

Pjesme će se izvoditi isključivo uživo, uz festivalski orkestar, koji će voditi maestro Ognjen Gravora, a dozvolit će se i izvođenje uživo uz pomoć matrice.

Sve dodatne informacije možete saznati u programu Trend radija i Televizije 4 rijeke, koja će program “Vage 2011” prenositi uživo.

Kako se i do kada prijaviti?

U gornjem desnom uglu na naslovnici Trend portala možete pronaći prijavnicu i propozicije za nastup na festivalu. Ispunjenu prijavnicu sa snimkama donesite na Trend radio, a za sve dodatne informacije nazovite 095/4008 099 ili pošaljite e-mail na vaga@trend.com.hr.