KABA

MAJA ŠUPUT – PROMOCIJA ALBUMA I ROĐENDAN!

Maja Šuput sinoć uz rođendanske svijeće promovirala album ”Nevaljala” !!!

Maja Šuput proslavila je svoj 32. rođendan ali i promovirala svoj peti album ”Nevaljala”, što je i bio glavni razlog sinoćnjeg okupljanja u zagrebačkom Hemingwayju.

Predobro raspoložna Maja je izvela neke od 13 pjesama koliko ih ima na novom albumu, a pratila ju je njena kako kaže ”druga obitelj” grupa EnJoy.

Dodatno je atmosferu zagrijao tamburaški bend Maredo s kojim je snimila pjesmu ”Svatovska” te cure iz grupe Feminnem s kojima je obradila Bregovićevu ”Pusti, pusti modu” koja se također nalazi na albumu.

Od suradnika s albuma bila je tu i uvijek dobro raspoložena Antonija Šola koja i napisala tekst za pjesmu ”Nevaljala”, kao i Branimir Mihaljević koji je odgovoran za većinu tekstova s ovog albuma.

Pridružili su joj se brojni prijatelji od kojih se najviše isticao njen dugogodišnji prijatelj i suradnik Marko Grubnić, koji nam je otkrio kako je i ove večeri bio odgovoran za Majin styling. ”Maja večeras nosi haljinu iz moje nove kolekcije koja izlazi u ponedjeljak”, rekao je Modni mačak.

Našla se tu i Lana Klingor, Marina Tomašević, koju već dugo nismo imali priliku nigdje vidjeti te Zlatan Zuhrić Zuhra, koji je zapalio rođendanske svjećice na Majinoj torti.

Slavlju je prisustvovao i jedan od najnovijih celebrityja Horvat Čagalj iz BigBrothera koji je bio u društvu spomenutog Grubnića ali i manje poznatih od kojih je jedna djevojka Majina suparnica koja joj otima dečka u spotu ”Nevaljala”.

Isti je jučer premijerno prikazan pa ga stoga ne možemo još objaviti ali možemo otkriti kako neodoljivo podsjeća na spot za pjesmu ”Sanjam” Lepe Brene. Sniman je na Pagu u režiji srpskog redatelja Dejana Miličevića i doista je visokobudžetni kako je Maja nedavno izjavila za Trend radio.

Nije propustila priliku da se osim prijateljima obrati i svom dečku Mariju Kovačeviću i zahvali što joj je ”svijet učinio bajkom”. Na pitanje o tome planira li brak nije potvrdno odgovorila ali su joj zato pri činu rezanja rođendanske torte njeni prijatelji veselo skandirali ”bebica, bebica”, aludirajući time na želju koju je zamislila.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/maja_suput/*{/rokbox}