KABA

HDZ Staziću: Počnite raditi na dobrobit građana, a manje idite po kavama

KARLOVAC – Nakon jutrošnje kavice SDP-ovog Nenada Stazića i njegova komentiranja nedavnog mini sabora HDZ-a u Karlovcu, priopćenjem se oglasio HDZ Karlovačke županije.

Kako su priopćili iz HDZ-a, tijekom današnjeg boravka na Tržnici u Karlovcu, SDP-ov Nenad Stazić, očito prestrašen činjenicom da se u Školskoj sportskoj dvorani na HDZ-ovom mini-saboru za VII. Izbornu jedinicu, okupilo nekoliko tisuća ljudi, našao se pozvan sve te ljude vrijeđati.

– Za razliku od SDP-ovih Stazića i Opačić, koji s vremena na vrijeme „skoknu na kavicu u Karlovac”, pa se, kao „interesiraju” za probleme građana Karlovačke županije, čelnici HDZ-a Karlovačke županije u svakodnevnoj su komunikaciji sa svojim sugrađanima i dnevno rješavaju brojne probleme. No, takav Stazićev istup ipak ne čudi. U nedostatku argumenata, te konkretnog i jasnog programa, Stazić i njegovi stranački kolege, vrijeđaju i omalovažavaju, i pripremaju se za parlamentarne izbore na kavicama. I ovaj put u Karlovcu, još jednom se potvrdilo – jedini program koji SDP ima je – vrijeđanje. Poručujemo g. Staziću – počnite raditi na dobrobit građana, a manje idite po kavama. Jer, očito je – pokupili ste i „kafanske” manire, poručili su iz HDZ-a.