KABA

Martina Dalić danas u Vojniću, sutra u Karlovcu; aktivne i druge stranke

VOJNIĆ, KARLOVAC – Iako službena izborna kampanja još nije ni započela, Karlovčani i građani iz ostalih gradova i mjesta u našoj županiji, ni danas, a niti ovoga vikenda, neće ostati zakinuti za predstavljanja izbornih programa, potpisivanja koalicijskih sporazuma i slične aktivnosti.

HDZ-ovci tako nastavljaju s formalnim predstavljanjem svog programa po županiji, pa će danas poslijepodne posjetiti Vojnić, gdje će aktualna HDZ-ova ministrica financija Martina Dalić govoriti o prioritetima svoje stranke u slučaju da opet dobije izbore. Predstavljanje počinje u 17.30 u Domu kulture „Kralj Petar Svačić”, a repriza za Karlovčane slijedi sutra u Gradskom kazalištu „Zorin dom” s početkom u 18 sati.

Aktivni su danas i HSS-ovci, koji u ovim trenucima Karlovcu potpisali koalicijski sporazum sa Zelenom strankom i Strankom penzionera.

Organizacija žena HSS-a “Hrvatsko srce” održat će pak s početkom u 18 sati programsku skupštinu u sportskoj dvorani, a ne miruju niti HSLS-ovci, koji su pak za potencijalne birače organizirali okrugli stol na temu “Kako do zemlje znanja”, koji počinje također u 18 sati u dugoreškog gradskoj vijećnici.