trgovina_1

SLUNJ – Slunj je od jučer bogatiji za još jednu trgovinu. U središtu grada trgovačko poduzeće “Kordun” otvorilo je prodavaonicu galanterije i artikala za poklone kakve do sada u tom gradu nije bilo.

Voditeljica prodaje i marketinga tvrtke “Kordun” Katarina Turkalj kazala je kako građani Slunja dobivaju nešto što do sada nisu imali, pogotovo ne na jednom mjestu.Kupci ovdje mogu pronaći sve što je potrebno za dom, od raznovrsne galanterije, preko posuđa, stakla i keramike do različitih predmeta za poklone. Posebno se nude i preparati linije “Aromatica” a to su prirodni kozmetički proizvodi domaće tvrtke, kazala je Katarina Turkalj.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/katarina_1.mp3}

Tvrtka “Kordun” ima 12 maloprodajnih dućana na širem slunjskom području– trgovina mješovite robe, tehničkih i tekstilnih proizvoda, željeznariju te vrtni centar, a otvorenjem ove potrošači više neće morati po ovakve artikle u Karlovac ili Zagreb, kazala je Katarina Turkalj. U tom prodajnom prostoru za sada je jedna uposlenica ali se planira zaposliti još jedna, posebice u ljetnim mjesecima kada će i radno vrijeme biti duže od sadašnjeg uobičajenog.

Otvorenju trgovine uz brojne kupce, nazočili su i slunjski gradonačelnik Ivan Bogović i direktor “Korduna” Mile Turkalj.

trgovina_2

trgovina_3