KABA

Laburisti: Glas za nas je spašen, a ne bačen glas!

KARLOVAC – Na izbornoj listi Hrvatskih laburista – stranke rada za sedmu izbornu jedinicu nalazi se pet osoba iz Karlovačke županije. Prvi na listi je Karlovčanin Nikola Vuljanić, a osim njega na listi su još i Snježana Kirinić iz Karlovca, Josip Kovačević iz Duge Rese, Milan Žakula iz Karlovca i Milica Miščević iz Josipdola.

Predstavljajući danas u Karlovcu kandidate s liste, Vuljanić je naglasio da je lista rezultat dugotrajnog rada, da svi ljudi koji se na njoj nalaze uistinu žive i rade na području sedme izborne jedinice te da se radi o osobama koje su izabrane od kolega u svojim sredinama. Laburisti su biračima poručili da glasaju za njih, jer to neće biti “bačen”, nego “spašen” glas. Objasnili su da u njihovom slučaju ne vrijede poruke velikih stranaka o “rasipanju” glasova, budući da će, prema svim predizbornim istraživanjima, laburisti prijeći prag potreban za ulazak u Sabor, a ondje će se, ističu, boriti za obespravljene građane, a ne za MMF, Europsku uniju, interese banaka i krupnog kapitala. Poruku biračima uputio je Nikola Vuljanić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/laburisti_lista_1.mp3}

Vuljanić se osvrnuo i na predizborne aktivnosti svojih političkih oponenata, koji su danas na tržnici častili građane kestenima, čajem i kuhanim vinom te ih pokušavali oraspoložiti glasnom muzikom. Istaknuo je da građani ništa nisu dobili besplatno, već su sve to sami platili, i to višestruko.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/laburisti_lista_2.mp3}

Na kraju je Vuljanić uputio poruku onima koji se bave trganjem plakata svojih političkih protivnika.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/laburisti_lista_3.mp3}

Laburisti se u sedmoj izbornoj jedinici nadaju osvojiti dva zastupnička mandata, a u najgorem scenariju očekuju barem jedan.

laburisti_vuljanic