vaga_rock0

  • November 20, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Sve je spremno za finalnu večer Glazbenog festivala “Vaga 2011” koja će biti održana večeras u Domu OSRH Zrinski u Karlovcu. Sinoć smo dobili i posljednje pobjednike polufinalnih večeri, koji će nastupiti na večerašnjoj reviji najboljih glazbenika povratničke Vage.

Tako su titulu najboljih u Pop/rock večeri sinoć odnijeli dečki iz grupe Gang Bang iz Jaske. Mladi rokeri su osvojili najviše ocjene stručnog žirija i glasove gledatelja TV 4 rijeke i slušatelja Trend Radija koji su glasali putem SMS porukatora. Drugo mjesto osvojila je, također Jaskanka, Jelena Stipković, dok je treći bio karlovački hip hoper Drc, koji je izveo autorsku skladbu Moj život.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vaga_poprock/*{/rokbox}

Uz sinoćnje najbolje izvođače večeras će nastupiti i po troje najboljih iz prethodnih večeri. Podsjetimo, od utorka otkad je započela “Vaga 2011” glazbenici su se natjecali u tematskim večerima, od Ozbiljne večeri, večeri Djeca pjevaju, Etno i Zabavne do Pop/rock večeri. Tako će večeras nastupiti Erika Radusinović, Kvartet violina, Tomislav Troha, Marta Lugarić, Chiara Paver, Lucija Klarić i Dora Gornik, te Chiara Pećaver. Uz njih nastupit će klape Carolo i Voneti, te Dugoreški tamburaši, kao i Alen Slavica, Zdravko Vidak i Maria.

Ovo je posljednja večer ovogodišnje Vage, koja se nakon gotovo 25 godina vratila u Karlovac. Ulaznice za finalnu večer još uvijek možete nabaviti u prizemlju MV Trend centra na Trgu Josipa Broza 2 i u papirnici Mozaik na Korzu, kao i na blagajni Doma OSRH Zrinski.

I finalnu večer Glazbenog festivala “Vaga 2011”, kao i sve do sada, uživo će prenositi Trend Radio i TV 4 rijeke.