strajk_nk_karlovac_1

  • November 22, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Nakon nastavka štrajka i bojkotiranja utakmice protiv Rijeke igrači NK Karlovca poručili su danas na konferenciji za novinare da ne žele snositi sankcije zbog neodlaska na utakmicu u Rijeku. Smatraju da nisu krivi, jer nitko nije dužan raditi ako za to ne prima plaću, a neki od njih, podsjetimo, nisu dobili plaću već osam mjeseci. Rekli su i da traže raskid ugovora s klubom s datumom 5. prosinca, kako bi mogli pronaći novi klub i nastaviti raditi i za to primati plaću. Sve to u ime igrača novinarima je ispričala odvjetnica većine nogometaša Karlovca Irena Blauhorn.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nogomet_irena.mp3}

Prije obraćanja odvjetnice nogometaša, novinarima se obratila i navijačka skupina Gademz. Otvoreno pismo igračima pročitala je jedna od Gademza Anamarija Krivokuća, kazavši da im kao ljudima koji osam mjeseci nisu dobili plaću za svoj rad, sigurno nitko od njih ne može pogledati u oči i reći da se ne bore za svoja prava.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nogomet_gademzi.mp3}

strajk_nk_karlovac_2

Gademzi su dodali i da ovu upravu, kao i sve bivše uprave koje su dovele do katastrofalnog stanja u NK Karlovcu smatraju nelegitimnom. Navijači žele da se igračima na bilo koji način isplate zaostala potraživanja i da im se omogući da svoju budućnost, ako tako odluče, nastave graditi u nekoj drugoj sredini.