nogomet

  • November 23, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Karlovački nogometni prvoligaš tri dana je bio u središtu pažnje hrvatske sportske javnosti. Trakavica koja je trajala od nedjelje završila je jučer poslijepodne dogovorom.

Na sastanku između vodstva Nogometnog kluba “Karlovac”, kojeg je predvodio predsjednik Amirudin Talakić i igrača s kojima je bila odvjetnica Irena Blauhorn, postignut je dogovor, pa su se nogometaši vratili svom poslu. Igrači će do kraja odraditi posao, dakle krenuli su s treninzima i odigrat će dvije preostale utakmice jesenskog dijela sezone. Predsjednik Talakić je istaknuo da su u tijeku i razgovori oko deblokade računa kluba, kako bi se konačno moglo normalno poslovati. Odvjetnica Irena Blauhorn istaknula je da je dogovor postignut, ali će se i dalje nastaviti s dogovaranjem detalja.

Time je barem privremeno završila još jedna krizna situacija u Nogometnom klubu “Karlovac”. Nogometaši će svoje do kraja polusezone odraditi, a na Upravi kluba je da ispuni obećanja. Mir je došao na stadion u Koranu, no pitanje je koliko će trajati. Možda spas za klub donese izvanredna sjednica Skupštine kluba, koja bi se trebala održati u prosincu.