sandra_bagaric

  • November 25, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Gradsko kazalište “Zorin dom” u nedjelju obilježava svoj dan. Druženje sadašnjih i bivših zaposlenika s gostima uveličat će nastup sopranistice Sandre Bagaić koju će na klaviru pratiti njezin suprug, pijansit Darko Domitrović.

Poznati glazbeni par pred karlovačkom će publikom izvesti lepršav program “Ja ljubim…”, sastavljen od opereta i songova iz popularnih mjuzikala.

– U mom programu “Ja ljubim…” svatko može pronaći neki mali biser za sebe, kaže Bagarić, nagovještajući da glazbeni program kojega je pripremila skriva za svakoga ponešto – od “Ja ljubim” iz “Tko pjeva zlo ne misli”, “Život je lijep” iz “Dundo Maroje”, “Gdje živi ljubav” iz “grofice Marice”, preko Gershwinove “Rhapsody in Blue”, pa do Sartorijeve “Time to Say Goodbye” i songova iz mjuzikala “The Cats”, “Jalta, Jalta” i “Mala Floramye”.

–  Pripremam svima jednu nezaboravnu večer – poručila je Sandra Bagarić Karlovčanima pozvavši ih na nedjeljni koncert u “Zorin domu”.

Ulaznice se mogu kupiti u preprodaji na blagajni kazališta po cijeni od 60 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznica iznosi će 80 kuna.