cacib1

Uključite se i vi u humanitarnu akciju “Ni’ko kao Nikol”

KARLOVAC – Teško bolesnoj djevojčici iz Karlovca Nikol Tomičić, koja će zbog rijetkog tumora na zdjeličnoj kosti, koji se u Hrvatskoj ne može operirati, morati na operaciju u jednu bečku privatnu kliniku, za liječenje će biti potrebna minimalno 51 tisuća eura.

Toliko će, naime, koštati njezina operacija, koja je iznimno komplicirana jer podrazumijeva transplantaciju i rekonstrukciju kostiju.

PU karlovačka, nekoliko lokalnih tvrtki i udruga već se uključilo u humanitarnu akciju za pomoć teško bolesnoj djevojčici, a i vi joj možete pomoći tako da kupite ulaznice za dvije manifestacije koje će se održavati 16. i 18. prosinca.

Prvi je na redu koncert karlovačkih sastava u Domu HV Zrinski, o čemu je više ispričao Mario Sunarić iz PU karlovačke.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nikol_1.mp3}

Dva dana kasnije uslijedit će i humanitarna sportska manifestacija u dvorani Mladost na Rakovcu, na kojoj će sudjelovati karlovački sportski klubovi. Kako je zamišljena ta priredba pojasnila je organizatorica Marina Capan iz Šporskog aerobic kluba Dinamic.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nikol_2.mp3}

Ulaznice za koncert i sportsku manifestaciju po cijeni od 30 i 20 kuna možete kupiti u sportskoj dvorani Mladost, papirnici Mozaik, caffe baru Croata Sokol, Kazališnoj kavani i ŠAC Dinamic.

Svima koji su se svojim donacijama već uključili u humanitarnu akciju “Ni’ko kao Nikol” zahvalila je majka bolesne djevojčice Irena Baždar.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nikol_3.mp3}

Osim kupnjom ulaznica za manifestacije u akciju se možete uključiti i uplatom na štedni račun Karlovačke banke 814000-3314416 na ime Irena Baždar.