KABA

Statue Udruženja Ivanu Latinu i Katici Rade

KARLOVAC – Ivan Latin, umirovljeni obrtnik koji je pune 42 godine bio vlasnikom građevinskog obrta te Katica Rade vlasnica frizerskog obrta sa 50 godina rada u struci, dobitnici su najvišeg priznanja Udruženja obrtnika grada Karlovca – Statue. To priznanje dodjeljuje se obrtniku koji ima ugled uspješnog i časnog obrtnika i koji je dao izuzetan doprinos u razvoju institucija obrtničkog komorskog sustava, zatim za dugogodišnji uspješan rad na promičbi obrtništva te koji svojim radom širi ugled obrtnika i obrtništva Karlovca i Republike Hrvatske.

Zlatne plakete Udruženja za značajan doprinos u razvoju i radu obrtničkih institucija i postignute značajne poslovne rezultate primili su Darko Šporčić, vlasnik proizvodnog-trgovačkog obrta i Branko Palajsa, vlasnik Tehnopala, obrta za servis i trgovinu kućanskim aparatima.

Imedika

Priznanja za posebne zasluge i uspjehe na unapređenju obrtništva dobili su Božo Časni (građevinski obrt), Nikola Kordić (autoprijevoznik), Ante Arambašić (taksist) i Tehnička škola u Karlovcu koja obučava učenike za obrtnička zanimanja.

Ova priznanja na sjednici Skupštine Udruženja obrtnika grada Karlovca uručili su Davor Vinski i Željko Vuković.

obrt_2

Ples