KABA

Izložba i predavanje za mlade fotografe

KARLOVAC – Lumiere media nastavlja s projektom Mladi za mlade. S ciljem uključivanja što većeg broja mladih karlovačkih umjetnika dogovorena je suradnja sa Foto sekcijom „Blic” Gimnazije Karlovac.

Tim povodom će u petak, 16. prosinca u 17 sati u Centru za mlade u Grabriku biti otvorena izložba fotografija članova sekcije, dok će oko 17,15 sati član sekcije Darko Janeković održati predavanje na temu sportske fotografije.

Cilj predavanja je približiti umjetnost fotografije i filma mladima kroz predavanja upravo njihovih vršnjaka. Neformalno znanje i iskustva mladi umjetnici međusobno će podijeliti kroz cijeli niz ovih predavanja, te time potaknuti kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i njihovo stvaralaštvo.

Voditeljica Fotosekcije “Blic” Gimnazije Karlovac, Vesna Gosta smatra kako su ova predavanja i suradnja s mladim talentiranim fotografima iz Lumiera Media odlična ideja i da mladi ljubitelji fotografije na ovaj način mogu podijeliti svoja iskustva i znanja iz svijeta fotografije na vrlo opušten i jednostavan način.

lumiere_2