KABA

Olujni vjetar nosio sve pred sobom; oštećeni i automobili

KARLOVAC – Olujni vjetar koji je tijekom dana i večeri zahvatio Karlovac ostavio je iza sebe velike štete. Vjetar je nosio sve pred sobom, rušio stabla, reklamne panoe, kante i kontejnere, a u nekim dijelovima grada nestajalo je i električne energije. Tako je oko 19,30 sati na pola sata bez struje ostao dio Borlina i Velike Jelse. 

No, najviše štete prouzročile su grane i drveće koje je nošeno vjetrom oštetilo desetak automobila. Najviše automobila, kako doznajemo, oštećeno je u Tuškanovoj ulici, gdje se veliki dio vrbe srušio na četiri automobila parkiranih ispred stambene zgrade. Šteta na automobilima naknadno će biti utvrđena, a mnogi građani komentirali su kako dugo ovakvo nevrijeme nisu doživjeli u našem gradu.

Kako javljaju prognostičari, na našem bi području sutra trebalo biti pretežno oblačno, dok bi poslijepodne i navečer mogao opet prolazno zapuhati umjeren i jak sjeverac. Sutra bi moglo malo i zahladiti, te bi jutro mogli dočekati i oko nule, a u nedjelju bi moglo biti i do -3 stupnja Celzijusa. Čini se da se olujni vjetar kao današnji uskoro nebi trebao ponavljati.

oluja_tuskanova2