Večeras humanitarni koncert za Nikol Tomičić

KARLOVAC – Večeras se i vi možete uključiti u humanitarnu akciju koja je udružila cijeli Karlovac, a radi se o akciji prikupljanja novčane pomoći za liječenje naše mlade teško bolesne sugrađanke, 11-godišnje Nikol Tomičić.

Ova djevojčica zbog rijetkog tumora na zdjeličnoj kosti, koji se u Hrvatskoj ne može operirati, mora na operaciju u jednu bečku privatnu kliniku, a za operaciju i trotjedni boravak na klinici za vrijeme oporavka potrebna joj je minimalno 51 tisuća eura.

Naime, operacija koja je maloj Nikol potrebna iznimno je komplicirana jer podrazumijeva transplantaciju i rekonstrukciju nekoliko kostiju.

Grad Karlovac, PU karlovačka, nekoliko lokalnih tvrtki, udruga i sportskih klubova već se uključilo u humanitarnu akciju za pomoć teško bolesnoj djevojčici, a i gradski vijećnici jučer su se jednoglasno odrekli svojih naknada za sudjelovanje na sjednici gradskog vijeća, također u korist Nikol Tomičić. Gradonačelnik Damir Jelić također je najavio da će prihod s tradicionalnog božićnog humanitarnog malonogometnog turnira ove godine biti namijenjen oboljeloj djevojčici.

Ako se i vi želite uključiti u humanitarnu akciju “Ni’ko kao Nikol”, možete joj pomoći tako da kupite ulaznice za dvije manifestacije koje će se održavati  večeras, te u nedjelju, 18. prosinca.

Večeras će s početkom u 20 sati biti održan humanitarni koncert karlovačkih sastava u Domu HV Zrinski, o čemu je više ispričao Mario Sunarić iz PU karlovačke.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nikol_1.mp3}

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 30 kuna u sportskoj dvorani Mladost, papirnici Mozaik, caffe baru Croata Sokol, Kazališnoj kavani i ŠAC Dinamic.

A nakon večerašnjeg koncerta, u nedjelju će uslijediti humanitarna sportska manifestacija u dvorani Mladost na Rakovcu, na kojoj će sudjelovati karlovački sportski klubovi. Kako je zamišljena ta priredba pojasnila je organizatorica Marina Capan iz ŠAC Dinamic.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nikol_2.mp3}

Ulaznice za sportsku manifestaciju stoje 20 kuna, a također ih možete kupiti u sportskoj dvorani Mladost, papirnici Mozaik, caffe baru Croata Sokol, Kazališnoj kavani i ŠAC Dinamic.

Svima koji su se svojim donacijama već uključili u humanitarnu akciju “Ni’ko kao Nikol” zahvalila je majka bolesne djevojčice Irena Baždar.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nikol.mp3}

Spomenimo na kraju još jednom da se, osim kupnjom ulaznica za manifestacije, u akciju možete uključiti i uplatom na štedni račun Karlovačke banke 814000-3314416 na ime Irena Baždar.