bajaga_rozga_1

  • December 28, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – U gotovo do posljednjeg mjesta ispunjenoj sportskoj dvorani Mladost na Rakovcu, pred oko 4.000 tisuće posjetitelja, nastupili su sinoć aktualna kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga i njezin kolega iz susjedne Srbije, roker Momčilo Bajagić Bajaga. Iako se spoj ovih dviju posve različitih pjevačkih zvijezda mnogima na prvi pogled nije činio sigurnim receptom za uspjeh, Karlovčani su pokazali da ih ova neobična kombinacija nimalo ne smeta, čak naprotiv, pa se ideja kojom su se vodili organizatori, a to je da koncert pruži za svakoga ponešto, u ovom slučaju ipak pokazala uspješnom. Bajaga i Rozga izveli su tijekom koncerta koji je trajao čak 3,5 sata sve svoje najveće hitove, koje je većina s njima otpjevala od riječi do riječi.

Grupica pripadnika HČSP, među kojima je bilo i nekoliko djece, koja je uoči koncerta prosvjedovala protiv Bajagina dolaska, nije izazvala značajniji interes, već su Karlovčani srećom pokazali da su ipak iznad takvog načina razmišljanja i da dobra glazba ne poznaje granice.

U sklopu turneje Karlovačko live Bajagi i Rozgi predstoji još samo večerašnji koncert u Puli, a s pravom se mogu pohvaliti izuzetno uspješnom turnejom.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/karlovacko_live_2011/*{/rokbox}