moneymoney

  • December 29, 2011
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – Ukupno 7.500 kuna prikupljeno je na tradicionalnom humanitarnom turniru gradskih tvrtki i ustanova, koji je jučer poslijepodne održan u Sportskoj dvorani na Rakovcu.

Cilj ovogodišnjeg turnira bio je doprinos kampanji “Vozilo koje život znači”, kojom se prikuplja novac za nabavku novog vozila prilagođenog osobama s invaliditetom.

Stoga je, nakon odigranih utakmica, karlovački gradonačelnik Damir Jelić uručio ček na 7500. kuna tajnici Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije Marici Poljančić.

Na turniru su sudjelovale ekipe Vodovoda i kanalizacije, Inkasatora, Čistoće, Grada Karlovca i Javne vatrogasne postrojbe. Igralo se po bod sistemu, svako sa svakim. Postignuti su sljedeći rezultati: Čistoća – Inkasator 0:0, Grad Karlovac – Vodovod i kanalizacija 0:0, Javna vatrogasna postrojba – Čistoća 1:3, Inkasator – Grad Karlovac 1:0, Vodovod i kanalizacija – Javna vatrogasna postrojba 1:2, Grad Karlovac – Čistoća 0:2, Vodovod i kanalizacija – Inkasator 1:2, Javna vatrogasna postrojba – Grad Karlovac 1:2, Čistoća – Vodovod i kanalizacija 0:1 i Inkasator – Javna vatrogasna postrojba 2:1. Prvo mjesto osvojio je Inkasator s 10 bodova, druga je bila Čistoća sa 7, treći Vodovod i kanalizacija sa 4, četvrti Grad Karlovac sa 4 i peta Javna vatrogasna postrojba s 3 boda.