kolakovic_marina

ZAGREB, KARLOVAC – Na izbornoj Glavnoj skupštini Hrvatske seljačke stranke održanoj u Zagrebu, na kojoj je za novog predsjednika stranke izabran križevački gradonačelnik Branko Hrg, potpredsjednica GO HSS Karlovac, predsjednica Organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce” Karlovačke županije, te karlovačka dogradonačelnica Marina Kolaković izabrana je za potpredsjednicu stranke.

Predsjednik Županijske organizacije HSS-a Karlovačke županije Ivan Banjavčić, te Predsjednik Organizacije mladih HSS-a Karlovačke županije Zoran Lorković izabrani su za članove Glavnog odbora HSS-a, Davor Bartolac izabran je za člana Statutarnog povjerenstva, Robert Domladovac za člana Nadzornog odbora, a Josip Časni za člana Časnog suda HSS-a.

-Vrlo sam zadovoljan rezultatom koji su članovi naše županijske organizacije ostvarili na unutarstranačkim izborima. To govori da HSS Karlovačke županije dobro radi,da smo prepoznatljivi u stranačkim krugovima i da smo na dobrome putu. Ovaj uspjeh bit će nam svakako još veći motiv da nastavimo s radom za stranku i lokalne zajednice u kojima djelujemo – izjavio je predsjednik ŽO HSS Ivan Banjavčić.