e-rhythm-unit-33

  • February 14, 2012
  • Admin
  • 0

 

DJ CET

 

Legendarni glas zagrebačkog etera, dugogodišnji zaljubljenik u elektronsku glazbu te jedan od stalnih aktera zagrebačke klupske scene u posljednjih 15 godina svojim radom ruši granice medu žanrovima elektronske glazbe.

Još kao srednjoškolac 1994. godine počinje raditi kao DJ i prezenter na kultnoj zagrebačkoj radio stanici “Radio 1”, a u klubu Radija 1 kreće i s prvim ozbiljnijim klupskim svirkama. Odrastajući uz hip hop, electrofunk, breakbeat i rani engleski rave zvuk, pojava elektronskog zvuka početkom devedesetih bila je logičan glazbeni slijed i nastavak glazbenog putovanja koje i danas traje u konstantnoj potrazi za novim draguljima elektronske glazbe. Osjećaj za floor i konstantna potreba za prezentiranjem nove i upfront glazbe publika je vrlo rano prepoznala, a mnogi će za njega reći da je ¨king of warm up¨. Promotor i suorganizator serijala partija “Kraljevstvo”, “Perfection” i “Next”, te novinar magazina “Energy”, urednik emisije “Late Night Session”, i jedan od voditelja projekta “Red Bull Homegroove” samo su neke od njegovih aktivnosti posljednjih desetak godina uz stalni radijski angažman i svirke diljem Hrvatske i okolnih zemalja.

U svojoj karijeri svirao je s gotovo svim danas svjetski poznatim techno, minimal i tech-house DJ-ima.Trenutna nit vodilja njegovih ¨big room¨ klupskih setova su minimal i minimal house, no Cetova glazbena selekcija zna biti vrlo eklektična i neočekivana slušate li ga u malom klubu.

Neki od linkova :
http://www.myspace.com/djcetzg
http://twitter.com/djcet
http://facebook.com/djcet

 

DJ CET nastupa sa svojim mixom u ovotjednoj emisiji NEMA SPAVANJA koja starta na TREND RADIJU u petak / 23 :00 i subotu / 22:00 sati do ponoći.
 

Emisiju možete slušati na frekvencijama 102.1 ili 106.9 MHz ; ili preko INTERNET LIVE STREAMINGA na stranici www.trend.com.hr (desno je link).
 

Emisiju za vas priprema i vodi UMINAL.

 {rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/cet/*{/rokbox}

Arhiva članaka E-RHYTHM UNIT rubrike :
http://trend.com.hr/component/content/article/1084