Studio 23 ponovo “napada” svjetsko zlato

KARLOVAC – Ovog vikenda u Splitu se održava peti po redu hrvatski kvalifikacijski turnir ESDU DANCESTAR CROATIA OPEN 2012 za nastup na velikom svjetskom završnom turniru ESDU DANCESTAR World Dance Masters 2012, koji će se održati u razdoblju od 16. do 20. svibnja 2012. godine, sad već tradicionalno u dvorani Intersport centra i Žatici u Poreču.

ESDU DANCESTAR Croatia Open jedino je nacionalno prvenstvo u plesu sa svjetskim poznatim sucima poput Niels Robitzkog alias Storm, Dollie Henry, Sponkya, Daniel Lommela i Dinka Bogdanića, organizirano po visokim standardima i kriterijima koje pripisuje European dance union ESDU što omogućuje jedan jedinstven doživljaj i plesni spektakl. Budući da iz godine u godinu broj sudionika koji žele osvojiti titulu „World Dance Champion” raste, na ESDU DANCESTAR CROATIA OPEN-u 2012 očekuje se sudjelovanje više od 1500 plesača iz najprestižnijih plesnih škola iz cijele Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja u kojima se ESDU kvalifikacijski turniri ne održavaju.

U Splitu, na daskama splitskog Narodnog kazališta će nastupiti i karlovački Studio 23 s čak 13 koreografija i 55 plesača, a pod koreografskim palicama Vere Mitrović Vrbanac, Sanje Tek, Viktorije Paljug i Ivane Rumenović. Nakon prošlogodišnjeg osvajanja svjetskog zlata, plesači Studija 23 nadaju se ponavljanju uspjeha.

studio_23_2