KABA

Jelić: Pripremite se na više cijene grijanja!

KARLOVAC – Pripremite se na to da će cijena grijanja u Karlovcu biti još viša. Izjavio je to danas karlovački gradonačelnik Damir Jelić na samom kraju rasprave o izvješću o radu Toplane.

Kako pojašnjava gradonačelnik, svi oni koji misle da cijena grijanja nije pravična, neka znaju da će ona biti još više, jer je to najavila Hrvatska energetska regulatorna agencija.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/grijanje_1.mp3}

Kako je istaknuo gradonačelnik Jelić, ove godine smo uspjeli proći ovako kako smo prošli, a što će biti iduće zime nije moguće prognozirati. Bez ozbiljnih rezova u Toplani, tvrdi Jelić, neće se moći dalje s ovolikim gubicima.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/grijanje_2.mp3}

Iako je još za veljaču bila najavljena tematska sjednica o astronomskim cijenama grijanja i isto tako astronomskim gubicima Topalne, ova za Karlovčane top tema bila je danas samo jedna od točaka dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća. Točnije, izvješće o radu ove gradske tvrtke bilo je na dnevnom redu o kojem je vijećnicima govorio direktor Toplane Denis Janžetić.

Iako je izvješće o radu Toplane prihvaćeno, visoke cijene grijanja u Karlovcu nisu raspravljane.

Jedino za prihvat izvješća ruke nisu digli članovi Kluba vijećnika SDP-a, u čije ime je izvješće komentirao Josip Benčić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/grijanje_3.mp3}

Ukoliko ste i vi među nezadovoljnim korisnicima Toplane podsjećamo da na gradskoj tržnici i dalje možete potpisati peticiju, i to od 9 sati nadalje svakoga dana osim nedjelje, do 10. ožujka. Sa sobom ne zaboravite ponijeti OIB.

janzetic_toplana