djeca_police_osiguranja_1

KARLOVAC – Sve je krenulo 2008. godine u dječjem domu Maestral u Splitu. Zaklada Vaša pošta od tada se bavi prikupljanjem humanitarne pomoći u vidu financijskih sredstava za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Djeca dobivaju pomoć u trenutku kada s navršenih 18 godina napuštaju dom. Za sada je zbrinuto oko 150 djece iz 9 domova s područja cijele Hrvatske. Danas su na red došla djeca iz dječjeg doma Vladimir Nazor. Više o tome kazala je voditeljica zaklade Vaša Pošta, Senka Klarić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/Senka_Klaric.mp3}

djeca_police_osiguranja_2

Naime radi se o djeci koja se trenutačno nalaze u dječjem domu, ali su na pragu odlaska. Pomoć je uređena tako da onoga trenutka kada iziđu iz doma preko svojih polica dobiju potrebna sredstva, objasnila nam je ravnateljica doma za djecu Vladimir Nazor, Maja Vučinić-Knežević.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/Vucinic_Knezevic.mp3}


U projekt ”Dobri ljudi – djeci Hrvatske” uključen je i partner Croatia osiguranje sklapanjem polica na jednu do devetnaest godina ovisno o dobi djeteta, istaknula je direktorica službe za prodaju i razvoj korisničkih usluga Croatia osiguranja, Ivana Eškinja.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ivana_eskinja.mp3}

djeca_police_osiguranja_4