rotary_djeca_1

KARLOVAC – Povodom Uskrsa, djeca dječjeg doma Vladimir Nazor primila su danas darove Rotary cluba Karlovac i tvrtke Mecury Karlovac. Darove u vrijednosti od 50 tisuća kuna, uglavnom sportsku odjeću i obuću, predao je vlasnik tvrtke Mercury i predsjednik Rotary cluba Nikola Sumina Laufer koji prema riječima ravnateljice dječjeg doma Maje Vučinić-Knežević nije prvi puta ovako velikog srca.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rotary_djeca_1.mp3}

Iako im pokloni ne mogu zamijeniti ono što im najviše nedostaje pogotovo u dane blagdana, zasigurno će im biti od koristi u brojnim aktivnostima. Isto tako darovi su od velike koristi djelatnicima doma jer, s obzirom na nedostatna financijska sredstva, ovakve donacije su još jedan način da se izmami osmjeh na dječja lica.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rotary_djeca_2.mp3}

Koliko je ta pomoć dobrodošla i značajna primjetili su u Rotary clubu, a kako istiće Sumina cilj im nije samo predati poklone, već žele da djeca osjete kako nisu sama.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/rotary_djeca_3.mp3}

Uručenju poklona prisustvovao je i gradonačelnik Damir Jelić koji je u ime grada djeci dječjeg doma poklonio slatkiše i donio pisanice koje su izradila djeca dječjeg vrtića Karlovac i djeca u igraonici gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić. U znak zahvale ravnateljica Vučinić-Knežević nazočnima je poklonila slike koje su bez ičije pomoći izradile vrijedne dječje ruke dječjeg doma.