KABA

Na turniru tenisača u kolicima 20 natjecatelja

KARLOVAC – Dvadeset tenisača iz Mađarske, Austrije, Njemačke, Italije i Hrvatske sudjelovat će na četvrtom po redu Međunarodnom turniru tenisača u invalidskim kolicima. On će biti u Karlovcu na terenima u Vrbanićevu perivoju od 31. svibnja do 3. lipnja. Turnir organizira nedavno osnovani Teniski klub “Četiri rijeke” iz Karlovca.

Predsjednik Kluba je Dražen Mikšić i sam tenisač-invalid, višestruki prvak Hrvatske u pojedinačnoj i u konkurenciji parova te osvajač mnogih međunarodnih turnira. Izjavio je kako će turnir u Karlovcu po broju sudionika biti do sada najveći. Tenisači će se boriti za nagradni fond od 2.000 američkih dolara, a pobjednik će se na rang listi ITF Futures popeti za novih 55 bodova.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/kolica_1.mp3}

Među značajnijim imenima sa liste prijavljenih za ovaj turnir su austrijanci Karl Stefan i Dan Kleckner, mađar Laszlo Farkas te naš Dražen Mikšić.

Pokrovitelj ovogodišnjeg turnira tenisača u kolicima je Grad Karlovac a veliku pomoć i ovoga puta pružit će Teniski klub Karlovac na čijim će se terenima igrati susreti.