KABA

Počinju Dani Dječjeg vrtića Karlovac

KARLOVAC – Likovnom kolonijom u Dječjem vrtiću Dubovac danas započinju Dani Dječjeg vrtića Karlovac, koji će trajati do petka, 1. lipnja. Kolonija počinje u 9 sati, a s djecom će raditi likovni umjetnici. U 17 sati s crtanjem će se nastaviti i na karlovačkoj Promenadi. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada za najbolje radove kao i otvorenje izložbe počinje u 19 sati.

Sutrašnji će dan biti rezerviran za sportske aktivnosti. Od 9.30 sati u Ilovačkoj šumi igrat će se nogometni turnir, a u poslijepodnevnom dijelu programa od 18 sati kod Glazbene škole bit će prezentiran sportski program vrtića.

Srijeda je zamišljena kao glazbeni dan, pa je za djecu najavljen mini disco ispred Zorin doma.

U četvrtak će biti održana tradicionalna Mala maturijada, na kojoj će se budući prvašići oprostiti od vrtića. Kao i svake godine, Mala maturijada bit će održana u Šancu, a započet će u 18 sati.

Posljednjega dana manifestacije, u petak, prijepodne će biti održana biciklijada, a u poslijepodne od 17 sati u vrtiću Grabrik bit će održano nekoliko predavanja za roditelje. Također će u vrtiću u Grabrik u 18 sati započeti razmjena dječje odjeće i obuće.