KABA

Počinje anketiranje Karlovčana o stanju u gradu i njihovoj viziji budućnosti

KARLOVAC – Koliko ste zadovoljni uvjetima života u Karlovcu, koliko je čist naš grad i kakvo je vaše mišljenje o broju parkirališnih mjesta, samo su neka od pitanja koja će biti postavljena Karlovčanima u anketi koja će biti provedena u sklopu izrade Strategije razvoja grada do 2020. godine.

Strategiju izrađuju Grad Karlovac i Razvojna agencija Karlovačke županije, a više o strategiji ispričala je koordinatorica izrade ovog dokumenta Daniela Peris iz županijske Razvojne agencije.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/strategija_anketa_1.mp3}

Istraživanje započinje u petak 1. lipnja i trajat će dva tjedna. U anketi mogu sudjelovati Karlovčani stariji od 18 godina, a za anketiranje je pripremljeno 2.500 upitnika i 20 lokacija, pojasnila je glasnogovornica Grada Karlovca Andreja Barberić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/strategija_anketa_2.mp3}

Kao građanin Karlovca svoju viziju grada predstavio je i gradonačelnik Damir Jelić, kazavši da Karlovac vidi u očuvanju kulture i inovativnom duhu koji bi donio nova radna mjesta.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/strategija_anketa_3.mp3}

Nakon dva tjedna anketiranja Karlovčana i tjedan dana analize, saznat ćemo što građani misle o svome gradu i kako ga vide za desetak godina. Kako su najavili u Gradu, Strategija razvoja grada mogla bi biti završena do kraja ove godine.