RAST FEST

 

RAST FEST / 7. – 10. LIPNJA 2012. / RASTOKE, SLUNJ

Rast Fest je događaj u organizaciji mlade udruge građana “Most” iz Slunja. Redom mladi i stari ljudi udružili su se kako bi u Slunj vratili sve vas željne dobre zabave, uživanja, novih iskustava, prijateljstva.

Povodom Rast Fest-a pripremaju se nove lokacije na kojima će se održati cijeli festival. Koncertni i performerski dio bit će na gradskom kupalištu na Korani, kampiranje je predviđeno na jednoj predivnoj luci pored rijeke Slunjčice, a sajam rukotvorina i radionice te ulični zabavljači bit će na ulicama Rastoka.

Za sve željne dobre glazbe pozvani su razni bendovi iz svih krajeva Hrvatske pa čak i Bosne. Dolaze St!llness (Zg, St), CirKus (Poreč), Humanofon (Ka), Udriground (Duga Resa), Plouobrezani (Bihać), Carl Hunter (Ka), Hi Fi (Slunj) i Missing Link (Zd) te KingShango Soundsystem (Zg, Pu) i FarOut (Zg) koji će upotpuniti ovaj glazbeni dio svojim reggae, dancehall i chill ritmovima.

Uz glazbu nas očekuje i vrhunski art performing. Iz Bihaća dolazi alternativni vatreni teatar IgnisCrew koji će izvoditi performans s različitim rekvizitima poput fire poi i fire fans. Bit će tu i UV Show u izvedbi Kesten Impro Cabaret Kolektiv-a iz Zagreba te VJ-ing projekcije LDN Visual artistice iz Venecije.

U sklopu festivala održat će se sajam rukotvorina na ulicama Rastoka na kojemu će sudjelovati preko deset izlagača iz svih krajeva Hrvatske. Bit će tu nakita, keramike, slika, kristala, prirodne kozmetike, drvotvorina, instrumenata… Pripremaju se i radionice reciklaže papira i izrade biljne spirale koju će voditi Alter Habitat te stvaranje lica iz das-mase i radionicu o kristalima uz Ooniemme Art.

Raspored radionica biti će objavljen nekoliko dana prije festivala.

Cijena festivalske ulaznice je 80 kn, a jednodnevna ulaznica za petak i subotu je 50 kn. Kamp BESPLATAN!

Festivalske ulaznice po istoj cijeni od 80 kn mogu se kupiti u Aquarius Shopu (Varšavska 13, Zagreb), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Caffe bar Amadeus (Banjavčićeva 2, Karlovac), Caffe bar Vodena Ovca (Rastoke 9, Slunj) te na dva turistička info pulta u Slunju. Jednodnevne karte će se prodavati samo na ulazu.

 

Plakat