KABA

Počinje 3. RocKorana Fest

KARLOVAC – Večeras u Karlovcu započinje RockKorana fest, festival koji je pokrenut 2010. godine a sada će doživjeti svoje treće izdanje.

Prvoga dana festivala, koji se održava na prostoru Kinološkog kluba na Korani, kao glavna zvijezda večeri nastupaju riječki rockeri LET3, a uz njih će publiku zabavljati još i Motus, Malehookers, Udriground i ostali karlovački bendovi. Sutra, drugi dan festivala, rezerviran je za Opću Opasnost, Bad Mashroomse, Chocolate Nipples, Absortick i također još nekoliko lokalnih bandova.

U Karlovcu ulaznice se mogu naći na sljedećim mjestima: caffe bar “Cohiba”, caffe bar “Amadeus”, pivnica “Crni Mačak”, te u Ogulinu caffe bar “Jazz bina”. Cijena ulaznice za oba dana danas na dan festivala iznosi 110 kuna, a pojedinačne ulaznice za jednu večer festivala mogu se kupiti po cijeni od 60 kuna.

Osim urbane glazbe, ovaj festival za cilj ima promovirati turizam karlovačkog kraja, a posebice tradiciju vikend izleta na rijeku Koranu, te svojim programom privući mlade iz ostalih susjednih gradova. Za posjetitelje je, naime, osigurana besplatna kamping zona i ugostiteljska ponuda.