KABA

Postanite i vi jedan od 433 plesna para na rođendanskom balu!

KARLOVAC – Započele su prijave za rođendanski bal, kojim će 13. srpnja grad Karlovac svečano proslaviti svoj 433. rođendan. Tako će ove godine svom gradu u čast zaplesati 433 plesna para. Kako bi Karlovac barem na ovaj posebni dan zaživio u duhu prošlosti i otmjenijih vremena, za simbol bala odabran je šešir, pa će prilikom prijave bolje polovice plesnih parova imati priliku birati između šest boja ovog damskog pokrivala za glavu. Kako se prijaviti za sudjelovanje na rođendanskom balu i postati jedan od 433 plesna para, ispričao je Igor Beketić iz Plesnog kluba Promenada.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bal_1.mp3}


Imedika

Kao poticaj za sudjelovanje nekima možda posluži informacija da će najsretniji plesni par, čiji broj bude izvučen na tomboli, biti nagrađen privlačnim nagradama.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/bal_2.mp3}

Iako će rođendanski bal biti vrhunac proslave 433. rođendana grada, ponovimo da program proslave počinje već ove subote, 30. lipnja, i to cjelodnevnom priredbom. Sve će početi susretom povijesnih postrojbi hrvatske vojske, čiji će mimohod karlovačkim ulicama krenuti u 10 sati. U 11 sati uslijedit će prijavak gradonačelniku ispred zgrade Gradske uprave, a svečano otvorenje proslave Dana grada bit će u 20 sati ispred Gradskog kazališta “Zorin dom”. Nakon toga, u 20.30 sati, na istoj lokaciji započinje besplatni koncert klape “Kampanel”, kao jedan od prvih poklona Karlovčanima za rođendan njihova grada.

Proslava će trajati puna dva tjedna, sve do 14. srpnja, a u bogatom programu sastavljenom od niza koncerata, predstava, izložbi i sportskih događanja svi će građani, bez obzira na dob i ukus, sigurno uspjeti pronaći nešto za sebe.

Ples