Konačno odgovori na pitanja o sljedećoj sezoni grijanja

KARLOVAC – O nedoumicama u vezi sljedeće sezone grijanja Karlovčani će s gradonačelnikom Damirom Jelićem konačno imati priliku porazgovarati ovoga tjedna, odnosnosno od danas do četvrtka, 19. srpnja.

Sastanci će se održavati svakoga dana u velikoj dvorani Doma Hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu, gdje će gradonačelnik i stručni suradnici građanima prezentirati trenutnu situaciju u Toplani d.o.o. i novoj Gradskoj Toplani d.o.o. te očekivanja u budućoj sezoni grijanja. Nakon prezentacija svi prisutni u dvorani imat će priliku od gradonačelnika zatražiti odgovore na pitanja o svemu što ih zanima vezano uz problematiku grijanja.

Danas su na sastanak s gradonačelnikom pozvani stanari Banije, Gaze i Zvijezde, sutra stanari Novog Centra i Drežnika, u srijedu stanari Grabrika, Švarče i Rakovca, te u četvrtak stanari Luščića-Jamadola i Dubovca. Svakoga dana sastanci s građanima započet će u isto vrijeme, u 18 sati.

Ukoliko netko od građana neće moći doći u predviđeno vrijeme, iz gradske uprave poručuju da se može pridružiti bilo koji drugi dan predviđen za sastanke te pozivaju sve vlasnike, suvlasnike i stanare da dođu na sastanak.