Na Schengenfestu Kaiser Chiefs, Leningrad Cowboys i Parni Valjak

VINICA – Na hrvatsko-slovencskoj granici, u Vinici, nedaleko od Karlovca, i ove će godine biti održan Schengenfest, glazbeni festival koji od 3. do 5. kolovoza slavi svoj peti rođendan. U tri dana koliko će trajati festival na dvije pozornice nastupit će poznata glazbena imena među kojima izdvajamo Kaiser Chiefs, Leningrad Cowboys, Sevdah Baby, Majke, Parni Valjak, Riblju Čorbu i Kawasaki 3P.

-Ovo nije bilo kakav festival – usudili bismo se reći da očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool – nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za Schengenfest vežu super sjećanja – stav je organizatora iz KUD-a Bela Krajina.

Festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni od 25 eura za jednodnevnu i 55 eura za trodnevnu možete kupiti još sutra, a nakon 18. srpnja cijena jednodnevne ulaznice bit će 29, a trodnevne 59 eura.