KABA

Ogulinci ponovno pokazali da imaju veliko srce!

OGULIN – U sklopu Frankopanskih ljetnih večeri, u Ogulinu je u petak 28. srpnja održan humanitarni koncert. Ovaj put humani su bili izvođači grupe Teška industrija koji su bez razmišljanja prihvatili suradnju i odradili koncert na najbolji mogući način, a da su se pritom odrekli svih svojih honorara.

Osim njih, nezamjenjivo je bilo onih 650 posjetitelja koji su kupili ulaznicu od 25 kuna i napunili Frankopanski kaštel. Naravno, od velike pomoći i značenja bili su i svi koji su fizički ili na bilo koji drugi način pomogli organizatorima Pučkom otvorenom učilištu Ogulin i udruzi Oda prijateljstva.
Ogulinci su i ovaj put pokazali koliko imaju veliko srce i što su sve spremni učiniti za bolje sutra svog bližnjeg, ovaj put djevojčice Tine.
Naime, 16.250,00 kn prikupljenih od prodanih ulaznica doniran je obitelji Kirasić za Tinino liječenje, koja je prošle godine oboljela od teškog tipa leukemije.

Nije na odmet još jednom spomenuti kako je ovoj obitelji svaka pomoć dobrodošla, a ukoliko želite donirati novac, to možete učiniti na račun 3203324888, otvoren u Erste banci.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/teska_industrija/*{/rokbox}