Festivalsko 11, a “normalno” 12 kuna za pola litre

KARLOVAC – Povorkom koja sutra u 18 sati kreće iz Karlovačke pivovare pa gradom do Sportsko-rekreacijskog centra Korana, otpočinje desetodnevna manifestacija Dana piva za ovu godinu. Svečano otvorenje bit će u 20 sati i 15 minuta na središnjoj pozornici Centra. To su najavili predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher, gradonačelnik Karlovca Damir Jelić i direktorica Turističke zajednice grada Tihana Bakarić.

Nedavno predstavljeno Festivalsko pivo Karlovačke pivovare plaćat će se po 11 kuna za pola litre dok će ostala piva biti po 12 kuna za tu količinu. I to jedna od važnijih vijesti. Naravno da će ugostitelji sami moći formirati i drugačije cijene, ali se ne očekuju niže.

Predsjednik Uprave Pivovare najavio je zanimljive događaje u šatoru Karlovačke pivovare koji se za ovu prigodu posebno uređuje kao i bogat zabavni program. Tako će već sutra domaćica u šatoru Karlovačke pivovare biti pjevačica Indira iz grupe Colonia. Pored ostaloga, Gerschbacher je još jednom sve pozvao na odgovornu kulturu konzumiranja piva.

Na ovogodišnje Dane piva sve je pozvao i gradonačelnik Dmir Jelić te najavio kako se na ŠRC Koranu značajnije vraćaju KUD-ovi, tu je ponovo i obrtnički šator, dok će poseban program za mlađe posjetitelje biti na lijevoj obali Korane. Kako sezona kupanja još uvijek traje, neće se postavljati pontonski most, kazao je.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/jelic_2308_1.mp3}

I na ovogodišnjim Danima piva očekuje se oko 85 posto posjetitelja iz Karlovca i županije, dok će ostatak biti iz drugih sredina, posebice Zagreba, kazala je Tihana Bakarić i najavila i ove godine proveđenje ankete među posjetiteljima.

pivo_2308_2

Dvije Zlatke – Tihana Bakarić i Nikolina Lisac (TZ grada)

pivo_2308_3

Počelo je… Matea, Ivana, Ena i Vlatka pripravne za narednih deset (a možda i više) dana