Karamarko u Karlovcu: Vlada je nesposobna, a potezi su im loši!

KARLOVAC – Opća politička situacija u državi nije dobra, a uzrokovana je lošom gospodarskom situacijom i neinventivnošću ove vlade koja se sastoji od nesposobnih ministara bez iskustva, kazao je to predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko prilikom posjeta Muzejskoj zbirci na Turnju, poslonoj zoni na Logorištu i Karlovčakim danima piva.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/karamarko_1.mp3}

Uništvaju i srednje poduzetništvo imperijalističkim porezima, a njihova nesposobnost odražava se u njihovim odlukama poput podjele Hrvatske na dvije regije, Kontinentalnu i Jadransku što nikako nije dobro rješenje.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/karamarko_2.mp3}

Postoje Zakon i strategija o regionalnom razvoju koji predviđaju tri regije. Svi indeksi i specifikacije koji su spremni za strukturne fondove, rađeni su također za tri regije, a nova podjela je riskantan potez, smatra Karamarko.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/karamarko_3.mp3}

Osvrnuo se i na događaje u Policijskoj upravi karlovačkoj, odnosno prozivanja načelnika Josipa Ćelića Karamarkovim čovjekom. Karamarko kaže da tu nema ništa loše jer Ćelić je stručna osoba koja iza sebe ima zavidan ratni put.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/karamarko_4.mp3}

A hoće li načelnik Ćelić zadržati svoje mjesto načelnika ili će to postati nekadašnji glasnogovornik PU karlovačke Tomislav Kotić kako se ovih dana šuška, saznat ćemo uskoro.