KABA

Novi ciklus radionica iz projekta „Budi aktivan, budi PRO-aktivan“

KARLOVAC – Nakon uspješno provedene prve faze projekta koja je obuhvaćala aktivnosti besplatnog tečaja engleskog jezika u trajanju 3 mjeseca, pripreme kvalitetnog životopisa, motivacijskog pisma, pripreme za razgovor za posao, za mlade tražitelje zaposlenja u kojima je sudjelovalo preko 40 mladih osoba, Zvono uz Kupu nastavlja s pružanjem potpore mladima.

Projekt čija je svrha informirati mlade o potrebama modernog tržišta rada i trendovima volontiranja, nastavlja se kroz ciklus radionica na temu poslovne komunikacije i korištenja ICT vještina u poslu.

Trening stjecanja vještina poslovnih komunikacija u trajanju od 2 dana održat će se 3. i 4. listopada, a trening unaprjeđivanja ICT vještina održat će se 5. i 9. listopada u prostorijama Centra za mlade u Grabriku, s početkom u 15 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi na stranicama društva ZUK, www.zuk.hr ili osobno na dan radionice.

Projekt se odvija u u partnerstvu sa Gradom Karlovcem i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje uz financiranje Nizozemske ambasada u Hrvatskoj kroz program MATRA-KAP.