KABA

Zanimljiv vikend za djecu povodom njihova tjedna

KARLOVAC – Nastavljaju se događanja povodom Dječjeg tjedna. Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija posvećena djeci koja se održava svake godine u prvom punom tjednu listopada. Ove godine obilježava se u periodu od 01. do 07. listopada.

Imedika

Tako će danas točno u podne, na Trgu bana Jelačića biti održana prezentacija i dodjela nagrada za izradu memo kartica na temu „Mobilnosti”, koje će provesti predškolske vrtićke skupine u suradnji sa Savezom udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije.

Za vikend, subotu i nedjelju organizatori su pripremili događanja na koja pozivaju svu djecu Karlovca od 4 do 14 godina. Subotnja događanja počinju u 10 sati, kada će biti organizirana prodajna izložba udruge Jak kao Jakov i OŠ Banija. Prodavat će se uradci sa nedavno održanih radionica, a sav prihod ide za troškove liječenja 4,5 godine stare Nine Salopek. Za vrijeme prodajne izložbe bit će održano niz plesnih i zabavnih događanja uz facepainting za svu djecu. Nedjelja je rezervirana za ples i zabavu, jer će poslijepodne, od 17 sati, u Edisonu biti održan prvi veliki kids disco party. Ulaz roditeljima je „zabranjen”, a djecu očekuju veseli voditelji, animatori i prava disco kugla.

Ples